Tips conferentie

LAAT EEN GOEDE INDRUK ACHTER MET UW CONFERENTIE

Een conferentie is een moment dat u komt netwerken met verschillende mensen uit verschillende vakgebieden. Probeer tijdens een conferentie ook momenten te geven om mensen even te laten netwerken zodat zij elkaar kunnen leren kennen. Zorg voor wat langere pauzes tussendoor en zorg er voor dat bekend is welke personen er aanwezig zijn bij uw conferentie zodat mensen zich daar ook op kunnen voorbereiden.

ZORG VOOR EEN GOED PROGRAMMA EN GOEDE SPREKERS

Het is belangrijk dat de bezoekers wat hebben aan het programma, dit moet interessant of leerzaam zijn voor de bezoekers zodat zij het gevoel krijgen dat zij iets aan het bezoek hebben gehad. Een goede spreker kan de aandacht van het publiek behouden en er voor zorgen dat er geen ongemakkelijke stiltes vallen, dit houdt de conferentie ook leuk.

PROBEER OOK FLEXIBEL TE ZIJN

Tuurlijk is het belangrijk om u aan het schema te houden maar dat gaat helaas niet altijd even goed. Wees rustig en probeer de problemen op te lossen die optreden tijdens uw conferentie.

Over de auteur