Meeting en locaties

LOCATIE VOOR UW MEETINGS

Voor uw meetings moet u een geschikte locatie hebben zodat u niet wordt onderbroken tijdens een meeting. Daarom is het verstandig om meetings in een aparte ruimte in uw pand of op een andere locatie te organiseren zodat u in alle rust de meeting kan organiseren en uitvoeren.

AANDACHTSPUNTEN MEETING

Voor de meeting begint, is het verstandig om een voorzitter aan te wijzen die de meeting leidt. Hierdoor blijft er structuur in de meeting en kan iedereen aan het woord komen. Daarnaast kan de voorzitter als hij goed zijn functie uitvoert, snelle en belangrijke beslissingen maken tijdens de meeting.

Vergader ook alleen wanneer het nodig is, anders verliest u kostbare tijd die u ergens anders in kan steken!

Als er een besluit genomen is, volg deze dan ook op na de meeting. Beschrijf de afspraak zo kort en bondig mogelijk op en stuur dit door naar alle werknemers die te maken hebben met de zaken waar de afspraken voor zijn gemaakt. Zo weet iedereen wat er veranderd en kan het besluit opgevolgd worden.

Over de auteur

Tips evenementenplanning

PLAN UW EVENEMENT GOED! Er zijn een aantal zaken die essentieel zijn zodat u goed een evenement kunt organiseren en kan blijven organiseren. In deze ...