Tips trouwlocaties

TIPS VOOR DE DAG VAN UW LEVEN

De mooiste dag van uw leven breekt aan en op die dag moet natuurlijk alles zo goed mogelijk verlopen. Daarom geven wij in deze blog een aantal tips over trouwlocaties en waar u op moet letten bij trouwlocaties. Er zijn namelijk een aantal zaken waar u rekening mee moet houden.

BRENG UW PROGRAMMA VAN DE DAG IN KAART

Dit is erg belangrijk bij het besluit voor een trouwlocatie. Niet iedere locatie geeft namelijk de gelegenheid om een feest te kunnen geven, in sommige gevallen zijn deze locaties alleen geschikt voor trouwen. Hierdoor kunt u een aantal locaties schrappen of kunt u beslissen om voor twee verschillende locaties te kiezen.

WETTELIJK TROUWEN OP LOCATIE

Let er op dat niet iedere locatie staat aangeschreven als locatie, het is mogelijk om voor een dag van de locatie een trouwlocatie te maken. Ga er niet vanuit dat de locatie officieel een trouwlocatie is want dat kan nog wel eens voor teleurstelling zorgen.

Over de auteur